21.12.2018 Haemme joukkoomme LABORANTTIA

Oletko Sinä uusin Katepalilainen?

Etsimme laboranttia Katepal Oy:n tuotekehityksen ja laadunvalvonnan tehtäviin.

Päivittäisessä työssäsi olet tärkeä lenkki laadunvarmistusta. Käsittelet ja analysoit näytteitä mekaanisin ja kemiallisin menetelmin. Kirjaat ja vertaat tuloksia sekä tilastoit dataa. Puutut tarvittaessa laatupoikkeamiin ja osallistut myös tuotekehitykseen niin olemassa olevien tuotteiden parantamisen kuin uusien tuotteiden kehityksen osalta. 

Työskentelet itsenäisesti, mutta osittain jaat työtehtäviä kokeneen kollegan kanssa. Laboratorion uudet työtilat valmistuvat keväällä. Asioit talon sisällä tuotannon, varaston, myynnin ja teknisen asiakaspalvelun kanssa. Ulkoisia sidosryhmiäsi ovat mm. raaka-ainetoimittajat, joiden kanssa tarvitset englannin kielitaitoa, ruotsin osaaminen lasketaan eduksi.

Toivomme sinulta laboratorioalan koulutusta sekä mielellään aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden alalta. Tarkkuus ja analyyttisyys sekä oma-aloitteisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestyäksesi. Loppusilauksen antaa positiivinen asenne.

Tehtävään valittavalle henkilölle tarjoamme vakituisen työsuhteen osana ”Katepal-perhettä”, monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä hyvät henkilöstöedut. Työtä tehdään arkisin klo 7 – 17 välillä, liukumat käytössä. Palkkaus kemianalan TES:n mukainen. Työpaikalle pääset sujuvasti myös bussilla esim. Tampereelta. 

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa Manpower.

Hae paikkaa viimeistään 15.1. mennessä. Lisätietoja ja hakuohjeet.