2.1.2020 REKRY | Sinustako tuoteinsinööri Katepalille? Hae nyt!

ETSIMME TUOTEINSINÖÖRIÄ - HAE NYT!

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja Lempäälästä. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on 70 vuoden taakse ulottuvat perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Tällä hetkellä Katepalin laatuun luotetaan Suomessa ja noin 20:ssä eri vientimaassa. Laadun lisäksi meidät tunnetaan pitkistä työurista ja luotettavuudesta. Katepalilla on avoin työilmapiiri ja aito halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä työyhteisössämme työskentelee n.90 katepalilaista. Oletko Sinä seuraava?

Päivittäisessä työssäsi toimit osana teknisen asiakaspalvelun tiimiä. Vastaat asiakkailta tulleisiin kysymyksiin tuotteista ja asennuksesta. Työhösi kuuluu myös tuotekehitysprojekteihin liittyviä tehtäviä. Tulet kouluttamaan eri asiakasryhmiä ja toimimaan yhteyshenkilönä suunnittelutoimistoihin. Sisällön tuottaminen asiakaslähtöisesti eri kanaviin on iso osa työtäsi.

Arvostamme vähintään AMK-tason rakennusalan koulutusta ja rakennusfysiikan perusasioiden tuntemista. Katsomme eduksi työkokemuksen katto- tai rakennusalalta tai rakennustuoteteollisuuden tehtävistä. Koulutamme tehtävään, eli voit olla joko urasi alkutaipaleella tai kokenut konkari.

Pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englanniksi. Tiedät miten vaativissakin asiakastilanteissa tulisi toimia. Haet myös mielelläsi uusia innovatiivisia ratkaisuja. Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta. Kuulut myyntiorganisaatioon ja raportoit tuotepäällikölle.

Lisätietoja Katepal Oy:stä ja avoimesta tehtävästä:
Tuotepäällikkö Lasse Rajala, lasse.rajala@katepal.fi, puhelimitse numerosta 03 – 3759243 ke 15.1. ja ke 22.1. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen  viimeistään sunnuntaina 26.1.2020 osoitteeseen lasse.rajala@katepal.fi.