Kaikissa meissä asuu ripaus kartanonherraa!

Mansion on syntynyt haaveesta rakentaa jokaisesta talosta 2000-luvun kartano. Kartano, joka vielä 100 vuoden päästä on terve, kaunis ja ilmentää omaa aikakauttansa sen ajan rakentajille ottaen syleilyynsä aina uuden sukupolven.
Haluamme, että talot, joita rakennetaan saavat päällensä Suomen sääoloja kestävän kilven, joka elää talon mukana vuosikymmenistä toiseen.


Mansion kaksikerroslaatta - kaksinverroin suojaa katollesi!

Kaksikerroslaatassa on nimensä mukaisesti kaksi kattolaattaa yhdessä, muodostaen yhden tiiviin laattakokonaisuuden. Alempi kerros varmistaa katon vedenpitävyyttä. Päällimmäinen kerros on paanumainen muotoon leikattu laatta, joka tuo katolle haluttua moniulotteisuutta ja näyttävyyttä. Nämä kerrokset yhdessä luovat katolle turvaa ja samalla edustavan kokonaisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.


Mansion värimallit

Mansion ammentaa inspiraatiota Suomen luonnosta. Sävyistä löydät häivähdyksiä maamme peruskalliosta, ruskan monivivahteisista sävyistä ja havumetsästä. Värimallit on suunniteltu sopivaksi urbaanista kaupunkiympäristöstä maalaisidyllin rauhalliseen miljööseen.

Mikä on Sinun valintasi?


Kevään kunniaksi saat tutustua uutuustuotteeseen huippuhinnalla!

Onko kattoremontti ajankohtainen? Pyydä myyntipalvelustamme tarjous!

Lisätietoja: myynti@katepal.fi tai 03 375 9111.


Katepal Oy on ainoa kotimaisessa omistuksessa oleva, yksi Suomen johtavista bitumisten kateaineiden valmistajista. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta mutkattomasta asiakassuhteen hoidosta, tuotteiden laadusta, nopeista toimituksista ja kotimaisuudesta. Tehtaamme sijaitsee Lempäälässä Tampereen kupeessa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, saat lisätietoja lähettämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. 

Olemme Sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisia lisätietoja varten.

Lisämateriaalia tuotteesta:

Esite
Asennusvideo
Tuotesivut katepal.fi