fi
Select language:

  Tuotteet

  ALUSKATTEET

  Yleisimmät katemateriaalit, kuten pelti-, tiili- ja huopakatteet, vaativat varmistavaksi kerrokseksi aluskatteen tai -kermin tai soveltuvan puurakenteen varsinaisen vesikatteen alapuolisen kosteusrasitteen vastaanottajaksi.

  AMMATTITUOTTEET

  Tulityönä asennettavat hitsattavat tai kuumabitumilla liimattavat alus- ja pintakermit. Valikoimastamme löydät kermit jokaiseen käyttötarkoitukseen.

  HÖYRYNSULKUKERMIT

  Bitumikermeillä estät tehokkaasti kosteuden siirtymistä rakenteiden sisällä. Valikoimasta löydät tulityönä asennettavat tai itseliimautuvin saumoin varustetut vaihtoehdot jokaiseen tuote- ja kosteusluokkaan.

  KATEMALLISTO

  Katepal kattomallisto tarjoaa rakentajalle ja saneeraajalle vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa juuri toiveidensa mukainen katto. Bitumikate taipuu haastaviinkin muotoihin ja soveltuu kaikille kattokaltevuuksille.

  LIIMAT JA LIUOKSET

  Liimat ja liuokset tiivistämiseen, liimaamiseen ja vesikatteen korjaukseen. Tuotteista löydät myös bitumipohjaisen asfaltinpaikkausmassan, pohjusteet ja kosteudeneristeen.

  MUUT TUOTTEET JA TARVIKKEET

  Katon rakentamiseen liittyvät tarvikkeet vesikatteen kiinnittämiseen, pellityksiin, tuuletukseen. Tuotteista löydät myös bitumiharkot, sirotteet ja erilaiset bitumikermikaisat vesikatteen yksityiskohtiin.

  SOKKELI- JA PERUSTUSTUOTTEET

  Perustusten toimiva veden- ja kosteudeneristys pidentää rakenteen käyttöikää. Katepal sokkeli- ja perustustuotteilla veden-, kosteuden- ja radoneristät talosi perustukset.

  Pyydä tarjous Etsi jälleenmyyjiä