Ammattituotteet - Antiroot TL 2 juurisuojakermi

Antiroot TL 2 juurisuojakermi

Katepal Antiroot on viherkattojen juurisuojaukseen tarkoitettu hitsattava pintasirotteellinen kermi. Antiroot täyttää Kattoliiton tuoteluokan TL2 mukaiset vaatimukset.

Tuoteyhdistelminä viherkatoille toimivat aluskermit K-MS 170/3000, K-TMS 170/3300 ja K-MS 170/4000, sekä pintakerminä TUPLA Antiroot TL1 tai Antiroot TL2. Viherkattojen aluskermit täyttävät Kattoliiton tuoteluokan TL2 vaatimukset. Loivilla viherkatoilla (1:10–80) suositellaan vedeneristysluokaksi VE80R-luokkaa, jossa on kolminkertainen vähintään TL2-luokiteltu kermitys, joista pintakerminä on juurisuojattu kumibitumikermi. Jyrkille viherkatoille vedeneristysluokaksi suositellaan VE80-luokkaa, jossa vedeneristys toteutetaan kaksinkertaisella TL2-tuoteluokitellulla kermillä, jossa pintakerminä on juurisuojattu vähintään TL2-luokiteltu kermi. Antiroot juurisuojakermit hitsataan kauttaaltaan kiinni aluskermin pintaan. Juurisuojakermin pinta salaojitetaan Katepal Salaojalevyllä

Juurisuojakermeissä on juurten läpikasvua estävä aine. Juurisuoja tuo viherkatolle pitkäikäisyyttä ja tarvittavaa vedeneristyskykyä kasvillisuudesta riippumatta. Viherkattoilla luodaan viihtyisiä ja vedeneristys- ja -välityskyvyltään toimivia kattorakenteita.

Tuotetiedot

Väri Rullan mitat (m) Rullan mitat (kg) Rullia/lava
Harmaa 8 x 1 40 25
VäriHarmaa
Rullan mitat (m)8 x 1
Rullan mitat (kg)40
Rullia/lava25