Muut tuotteet ja tarvikkeet - Päätyräystäspelti

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Katepal-tuotteita on saatavilla ympäri Suomea. Karttapalvelumme on vaivaton tapa löytää Sinua lähinnä oleva myyntipiste. Tervetuloa laadukkaiden Katepal-tuotteiden käyttäjäksi!

Jälleenmyyjä-karttaan >
Takuulla vahva bitumikatto - Katepal myöntää Kattolaatoille 15 vuoden takuun

 

Päätyräystäspelti

Päätyräystäspeltiä käytetään kolmiorimalla korotetuilla räystäillä.

Kattolaattakate
Kolmiorima asennetaan päätyräystäälle suoraan aluslaudoituksen päälle ennen kermien asennusta. Kattolaattakatossa aluskermi taivutetaan kolmioriman yli räystään ulkopuolelle ns. tulvakermiksi. Kattolaatat leikataan kolmioriman yläreunan mukaan ja liimataan alustaansa kiinni tiivistysliimalla K-36. Harjalevyjen asennuksen jälkeen asennetaan päätyräystäspellit.


Kolmiorimakate ja tiivissaumakatteet
Kolmiorima asennetaan päätyräystäälle suoraan aluslaudoituksen päälle ennen kermien asennusta. Kate taivutetaan kolmioriman yli räystään ulkopuolelle ns. tulvakermiksi. Jos katteen alla on käytetty aluskermiä, voidaan aluskermi taivuttaa tulvakermiksi. Kun tiivissaumakatteen harja on valmis, asennetaan päätyräystäspellit.
 

Pellin kiinnittäminen
Pellit ruuvataan kiinni otsapinnasta tiivisteellisillä kateruuveilla (5-6 kpl / 2 m pelti). Tarvittaessa peltiä voidaan ruuvata myös katon puolelta kiinni, mutta tällöin on huomioitava, että lähellä kattopintaa oleva ruuvi saattaa pitkän ajan kuluessa aiheuttaa vuotoriskin. Peltien jatkokset limitetään noin 5 cm matkalta. Alemman pellin pokkauksista leikataan kulmat pois, jolloin pellit saadaan limitettyä. Jatkoksissa on huomioitava asennusjärjestys. Peltien asennus alkaa aina alaräystäältä, jolloin ylemmät pellit tulevat alemman päälle. Tällöin vesi ei pääse virtaamaan peltien alle.

Tuotetiedot

Väri EAN Pakkauksen paino (kg) Pakkauksia/lava Lisätiedot
Musta 6417443725027 16 50 Myydään täysin pakkauksin, pakkauksessa 10 kpl.
VäriMusta
EAN6417443725027
Pakkauksen paino (kg)16
Pakkauksia/lava50
LisätiedotMyydään täysin pakkauksin, pakkauksessa 10 kpl.

Ominaisuudet

Materiaali: muovipinnoitettu pelti RR33
Vahvuus: 0,5 mm
Väri: musta
Pituus: 2 m
Pakkauksessa 10 kpl = 20 jm (hyötypituus 1,95 m/pelti)
Pakkauksen paino: 16 kg