Aluskatteet - Silcartex 135 Easy

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Katepal-tuotteita on saatavilla ympäri Suomea. Karttapalvelumme on vaivaton tapa löytää Sinua lähinnä oleva myyntipiste. Tervetuloa laadukkaiden Katepal-tuotteiden käyttäjäksi!

Jälleenmyyjä-karttaan >
Takuulla vahva bitumikatto - Katepal myöntää Kattolaatoille 15 vuoden takuun

 

Silcartex 135 Easy

  • Diffuusioavoin aluskate, jota käytetään yhdistettynä aluskatteena ja tuulensuojana rakenteessa, jossa lämmöneriste asennetaan suoraan kiinni aluskatteeseen ilman erillistä tuuletusväliä
  • Minimikaltevuus vähintään 15 astetta
  • Rullakoko 1,5x50m | Neliöpaino 135g/m2

Hengittävä aluskate

Silcartex 135 Easy on diffuusioavoin aluskate, jota käytetään yhdistettynä aluskatteena ja tuulensuojana rakenteessa, jossa lämmöneriste asennetaan suoraan kiinni aluskatteeseen ilman erillistä tuuletusväliä. Tällaisen rakenteen minimikaltevuus tulisi olla vähintään 15 astetta.

Rakenteessa aluskatteen tulee muodostaa vesi- ja ilmatiivis kerros. Tuote saumataan tarkoitukseen soveltuvalla teipillä, ja läpiviennit tiivistetään huolellisesti. Aluskatteen ja vesikatteen välin tulee tuulettua hyvin. Ilman tulee päästä poistumaan katon harjan tuntumasta, ja alaräystäillä tulee olla korvausilma-aukot.

Asennus voidaan suorittaa joko vaakasuoraan räystään suuntaisesti, tai pystysuoraan kattokannattajien suuntaisesti. Pystysuoraan asennettaessa aluskate asennetaan yhtenäisenä harjalta räystäälle ilman jatkoksia. Vaakasuoraan asennettaessa jatkosten teko on mahdollista kattokannattajan kohdalla.

Tuulensuoja-aluskatteen ja seinän tuulensuojan liitos tulee toteuttaa ilmatiivisti.

Kiinnitykseen suositellaan kuumasinkittyjä huopanauloja.

Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen vesikate tulisi asentaa mahdollisimman nopeasti.

Tuotetta voidaan käyttää myös tavallisen aluskatteen tapaan, mutta tällöin aluskatteen alapuolisen tilan tulee olla tuulettuva.

Tuotetiedot

EAN Rullan mitat (m) Rullan paino (kg)
6417443278011 1,5x50m 10
EAN6417443278011
Rullan mitat (m)1,5x50m
Rullan paino (kg)10